Administratief-assistent

(M/V) ± 24 uur per week, in 4 of 5 dagen.

Weterings Plastics zoekt een administratief-assistent voor de technische dienst. Op onze TD werken ca. 5 FTE. Jouw werktijden bepaal je in overleg, de cultuur is informeel en de juiste kandidaat krijgt al snel een vaste aanstelling.

Als assistent voor onze TD zorg je voor de administratieve verwerking van service- en onderhoudswerkzaamheden. Je registreert meldingen van storingen, je verwerkt rapportages van de door de monteurs uitgevoerde werkzaamheden. Eventueel bestel je onderdelen of besteedt je werk uit. Je bewaakt het proces en je draagt zorg voor de correcte administratieve afhandeling.

Ook voorraadbeheer behoort tot het takenpakket. Behalve op kantoor ben je dus ook vaak te vinden in het onderdelenmagazijn. Tevens plan je samen met het team de werkzaamheden die soms servicegericht zijn: onverwacht, snel, acuut met spoed. Of onderhoudsgericht: volgens plan, schema, zoals het uitkomt.

Je rapporteert aan het hoofd technische dienst.


Solliciteren
Lijkt dit je wat? Dan ben je van harte uitgenodigd te solliciteren. Kijk even verder op www.weteringsplastics.nl hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens en stuur je motivatie en CV naar: info@weteringsplastics.nl onder vermelding van 'sollicitatie administratief-assistent’.

Voor alle vacatures bij Weterings geldt dat iedereen van harte is uitgenodigd te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, geloofsovertuiging, etniciteit etc. etc.