Medewerker kwaliteit en duurzaamheid

Weteringsplastics werkt met kwaliteitssystemen en die moeten blijvend worden onderhouden. Jij hebt een relevante opleiding en deelt graag zelf je dag en uren in.

Met een externe consultant en je voorganger zet je in een relatief korte tijd de systemen opnieuw op en daarna onderhoud je deze zelfstandig (ISO 9001/ 14001/ 45001‚Äč). Je hebt twee neventaakgebieden, te weten duurzaamheid en managementinformatiesystemen.

Bij voorkeur heb je een relevante opleiding op het gebied van kwaliteitsmanagement. Je hebt in ieder geval een HBO werk- en denkniveau, bent goed met een computer en je beheerst de Nederlandse taal.

Wij bieden je een leuke werkplek in een hecht maakbedrijf. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd en dit wordt snel omgezet in een vast dienstverband. Je bepaalt je eigen werktijden en richt zelf je week zo in dat je de beoogde 24-32 uren maakt. Gedeeltelijk thuiswerken is een mogelijkheid.

Bij deze functie hoort een passend salaris, prima secundaire voorwaarden, alles volgens onze CAO Metaal en Techniek.

Solliciteer door een mail te sturen t.a.v. Sandra Schaareman naar werken@weteringsplastics.nl.

Voor alle vacatures bij Weterings geldt dat iedereen van harte is uitgenodigd te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, geloofsovertuiging, etniciteit etc. etc.