Monteur Technische Dienst

Voor onze Technische Dienst zijn wij op zoek naar een monteur (M/V). Werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en repareren van ons machinepark. Weterings heeft ca. 40 extruders in 32 lijnen. 


Je komt in aanmerking als je

  • geen specifieke opleiding, maar 'twee rechterhanden' hebt en dat je bezig bent, of bereid bent een opleiding te volgen op niveau 2/3 
  • enige bekendheid hebt met metaalbewerkings- en verbindingstechnieken (lassen, slijpen, draaien, frezen etc.)
  • mechanisch, hydraulisch en pneumatisch sleutelwerk leuk vindt
  • je wilt ontwikkeling in de elektro- en besturingstechniek
Wij bieden je afwisselend en uitdagend werk in een enthousiast team met een informele werksfeer waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Uiteraard bieden we een goed salaris met prima arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met de CAO Metaal & Techniek (kleinmetaal).

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie per e-mail met een CV via: sandra@weteringsplastics.nl (Sandra Schaareman)

Voor elke functie bij Weterings geldt dat je het Nederlands voldoende moet beheersen. Heb je hier twijfel over, neem dat toch contact op: wij hebben een actief programma waarmee we je kunnen helpen jouw taal op het juiste niveau te brengen.

Voor alle vacatures bij Weterings geldt dat iedereen van harte is uitgenodigd te solliciteren, ongeacht leeftijd, gender, geloofsovertuiging, etniciteit etc. etc.